CAFETARIA SAMSAM

CAFETARIA SAMSAM SamSam, we delen het met u !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 674 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria SamSam. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 21:38 +/- 45 minuten te laat. +/- 18.25 i.p.v. 17.45 uur. Toch wel warm en smakelijk. Maar het blikje cola, 2 euro, ontbrak. Jammer, erg lekker na zo'n maaltijd.
5 jun 2022 om 19:43 En de cola die ik heb besteld en betaald is niet bezorgd
23 mei 2022 om 10:39 Lekker!
16 mei 2022 om 12:09 Friet speciaal was bijna koud de bezorger was vriendelijk
6 mei 2022 om 4:20 Wow, heel goed :)
27 apr 2022 om 21:15 Het eten was lekker de bezorging als in de e mail 75 min. De bezorger was vriendelijk en netjes aan mijn voordeur afgeleverd
18 apr 2022 om 14:44 Broodje speciaal vond ik heerlijk :)
13 apr 2022 om 22:31 Eten was prima, maar het bezorgen duurde echt veel te lang.
7 apr 2022 om 14:26 Top tent. Levert altijd kwaliteit
5 apr 2022 om 21:12 Zo er niet bestellen , had zelf om 16.20 besteld en kreeg pas om 18:30 me eten na 3 keer Belle. Waar het eten bleef ,en het was heel koud
5 apr 2022 om 20:52 Ik eet soms in de zaak daar, nu laten bezorgen.. de Friet is top, de cheeseburgers zijn top en de salade Milano.
25 mrt 2022 om 21:53 1.5 uur op de bestelling moetdn wachten! Eten was lauw, toen her aankwam.geen aanrader!